úterý 4. července 2017

PLODY A KVĚTENA OD NÁS ZE ZAHRADY


Novinkou u nás jsou letos plody KIWI......snad vydrží a dozrají....na to jak bohatě kvetlo....jich mnoho nezůstalo,ale nevadí....jsem ráda,že alespoň nějaké vydržely.
Radost letos dělá hroznové víno...jak bílé,tak i modré.
Něco jsme již sklidili.....česnek,cibuli......zavařuji okurky.....zpracováváme maliny,jahody.....později budou ostružiny.....na ty se moc těším.
Hodně se rozrostla SLÉZOVÁ RŮŽE....asi má dobré stanoviště.....v plném květu jsou hortenzie,ale o těch až někdy příště.Jinak zaléváme a zaléváme.....je pravda že u nás i teď docela zapršelo bylo potřeba.

Mini skalka
Forma na koláč praskla, a mě bylo líto jí vyhodit.......musím koupit novou.



Hezké letní dny všem
Marťula

4 komentáře:

  1. Marti, tobě zahrádka krásně kvete i plodí. My toho na chalupě moc nemáme (jezdíme jen na víkend, tak bychom to neopečovali) a letos navíc řádily květnové mrazíky, tak nebudeme mít skoro nic. Doufám v trochu rybízu a pár švestek... A mátu a oregáno.
    Miniskalka ve formě je vtipný nápad a vypadá moc dobře.
    Hezké léto

    OdpovědětVymazat
  2. Zahrada vám dělá tedy radost. Miniskalka super nápad!!!
    Hezké letní dny stále s tak bohatou úrodou.
    Hanka z POdkrkonoší

    OdpovědětVymazat
  3. Marto, pěkná úrodička. Žasnu, jak to vše pod rukama dozrává.

    OdpovědětVymazat
  4. Marti, ty snad zasadit hrábě, tak obrazí a urodí se ti na nich mango. Tvé kytičky a hlavně úroda jsou úžasné, tak zpracovávej a zavařuj... Ať se ti i nadále daří.

    OdpovědětVymazat

VYBRANÝ PŘÍSPĚVEK

LEVANDULOVÉ ♥

Každý rok se těším na voňavá kvítka levandule.......nastal čas..... sklízím a tvořím. Tak tady je moje první levandulové tvoření.......a ...