pátek 7. října 2016

Tvoření z přírodních materiálů

Rychlí kaštánci
Loni jsem si koupila knihu......TVOŘIT SE DÁ ZE VŠEHO........přírodní materiály.
Nějak jsme s k tomu nedostali a Adámek byl ještě malý.Jak jsem psala z podzimní vycházky jsem si přinesla materiál, a tak dnes jsme spolu vytvářeli....Je pravda,že se převážně díval a pořád se ptal ,,CO TO BUDE?"
Prohlížel kaštany a vybíral je,pomáhal zastrkávat špejle.......a hlavně sledoval.Začali jsme právě s rychlými kaštánky. Další figurky sova a lesní mužík jsou již dle fantazie.

Na jejich výrobu potřebujete:KUKUŘICI,KAŠTANY A SLUPKY OD KAŠTANŮ,ČERVENÉ BOBULE,ŠPEJLE.....zápalky jsem zavrhla byť i vypálené TAVNOU PISTOLI lépe vše drží.

Začala jsem kukuřicí.....viz obrázek
Pak jsme udělali kaštánky kluky...........provrtali kukuřici  na dvou místech, kde jsme odstranili zrníčka,zastrčili do ní kluky na špejli.Přidělali kola a .........JEDE SE.



Hezký víkend 
Marťula

3 komentáře:

  1. Ahoj Marti, vaše tvořeníčko je moc krásné. Kaštánci v kukuřici jsou boží.
    Adámek je už velký kluk.. Moc se těším až Klárka povyroste a budeme spolu tvořit. Co kluci vyrostli, nějak mi to chybí. Krásný víkend ti přeji, paa Z❤❤

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Zdeni
      Děkuji,dočkáš se Zdeni...... ono to tak strašně letí.
      Hezký víkend Marťula

      Vymazat
  2. Marti to je ale moc krásné tvoření!Děkuji za nádhernou inspiraci.Hezký den Věra

    OdpovědětVymazat

VYBRANÝ PŘÍSPĚVEK

LEVANDULOVÉ ♥

Každý rok se těším na voňavá kvítka levandule.......nastal čas..... sklízím a tvořím. Tak tady je moje první levandulové tvoření.......a ...