úterý 10. března 2015

První buřtíky

Dnešní nádherné počasí.Volný den a ...............no Adámek u babičky.
Dopoledne jsme si stavěli doma trať na vláčky,koukali na jeho oblíbené,,STRAŠIDLA Z VIKÝŘE"a čekali až teplota teploměru vyleze nad nulu.U nás byl ráno mráz.
Dočkali jsme se,sluníčko začalo svítit a i nádherně hřálo......dopoledne jsme měli kolo,houpačku a hlavně míč.Pak když nás to přestalo bavit tak jsme se vydali do obchodu pro buřtíky,rohlíky a hlavně lízátko.Věděli jsme,že si uděláme po spinkání ohníček a ty buřtíky si opečeme.Hlavně nesměla chybět hořčice.....tu Adámek rád.Měli jsme hezký den a večer Adámek odjel domů...babička jde zítra do práce.

Obešli jsme i zahrádku a udělali pár foteček květinek co už rozkvétají.Přežila i červená HORTENZIE(je ještě malá)tak jsem se bála,že to nepřežije.
Fialky
Včera jsem měla secí...rajčátka,kytičky aj............

Ostříhané a obrůstající IBIŠKY......ty mě dávají zabrat byly samá mšice.Musela jsem zasáhnout a zakoupit hubič a doufám,že tento již pomůže.Ty předcházející nějak nefungovaly.

2 komentáře:

  1. Marti, krasne ste si uzili volny slnieckovy den...aj ja sa uz tesim na opekanie :-) fotky kvietkov su nadherne ;-)

    OdpovědětVymazat
  2. Marti, nedávno miminko a už baští buřky :o)
    Víkend byl nádherný, dneska už to bylo horší...
    Měj hezký večer, Helena

    OdpovědětVymazat

VYBRANÝ PŘÍSPĚVEK

LEVANDULOVÉ ♥

Každý rok se těším na voňavá kvítka levandule.......nastal čas..... sklízím a tvořím. Tak tady je moje první levandulové tvoření.......a ...