sobota 3. srpna 2019

MIKULOV

Fotogenický MIKULOV
Je to prostě místo kam se ráda vracím.....počasí opět přálo....výšlap na SVATÝ KOPEČEK hned po příjezdu,procházka městem...parkem okolo zámku.....no prostě pohoda a příjemně strávený den.


POHLED
Z kozího hrádku





LOM U MARIÁNSKÉHO MLÝNA
je zatopený vápencový lom u obce MIKULOV za SVATÝM KOPEČKEM,voda je zde díky vápenci průzračně čistá...na tomto místě jsem byla poprvé a jsem ráda,že jsem se zde mohla vykoupat.



MĚJTE SE A UŽÍVEJTE SI 
LETNÍ DNY
MARŤULA

6 komentářů:

  1. Tak jsem se podívala na Milulov na blogu Cestou necestou a teď tady u Tebe. Ty jsi navíc dala fotky zatopeného lomu.Muselo to být příjemné vykoupání.
    Hezkou neděli!
    Hanka

    OdpovědětVymazat
  2. Mikulov je krásný. Pamatuji si ještě dobu, kdy se do lomu nesmělo a chodili jsme si tam jen ovlažit nohy, aby nás náhodou někdo nechytil. Vedle bydlel pán, který měl nádhernou sbírku zkamenělin, které našel právě v tom lomu. Letos tam byla kamarádka a říkala, že lom ztratil kouzlo, protože je přecpaný lidmi. Tak si to místo uchovám ve svých vzpomínkách. Jsem ráda, že se ti na Moravě líbí.

    OdpovědětVymazat
  3. Moc pěkné fotky krásných míst. Určitě jste si to užili.

    OdpovědětVymazat
  4. Mikulov nezklame vždycky a lom...nemá chybu.
    Děkuji za krásné letní obrázky.

    OdpovědětVymazat
  5. Marti, krásné místo..., my tam také byli, letos poprvé a moc se nám tam líbilo. Ale o lomu jsem nevěděla, tak třeba jestli někdy příště. Moc hezké fotky.
    Měj prima dny. D.

    OdpovědětVymazat
  6. Mikulov je krásný, pěkné fotky Sv.

    OdpovědětVymazat

VYBRANÝ PŘÍSPĚVEK

LEVANDULOVÉ ♥

Každý rok se těším na voňavá kvítka levandule.......nastal čas..... sklízím a tvořím. Tak tady je moje první levandulové tvoření.......a ...