neděle 27. listopadu 2011

Soutěž

Do soutěže o srdíčko modré barvy se vás přihlásilo 9 všichni jste vědělí jaký je můj web a o čem je.
To bílé srdíčko pošťák doručil vpořadku,teď již napíši komu.Byla to Květa    , ta na svém webu prezentovala své nádherné lilie které jsem u ní obdivovala  a ona je tak hodná,že mě krabici cibulek poslala,  já je zasadila, a teď jsme obě zvědavé jak u mě na zahradě  porostou.

Tak a tady je losování



   Prosím o zaslaní adresy výherkyně na email:rejnova.marta@seznam.cz.
Všem ostatním děkuji.           

4 komentáře:

  1. Ahoj Marti, děkuji za možnost účastnit se soutěže. Vůbec nevadí, že jsem nevyhrála, potěšilo mě i vidět své jméno na lístečku :-). Přeji Vám krásný advent a vítězce blahopřeji, krásné srdíčko ji jistě udělá velkou radost. HanaL.

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Marti, moooc děkuju za šťastnou ruku při losování už se na srdíčko moooc těším. Nevím čím to je, ale stále mám problém s vkládáním komentářů k Tobě na blog, většinou mi proleze až tak na čtvrtý nebo pátý pokus.Tak snad tenhle půjde.Ještě jednou moc děkuju a přeju krásné adventní dny.Adresu posílám.

    OdpovědětVymazat
  3. Blahopřeji výherkyni ke krásnému srdíčku a tobě fandím, protože soutěže tohoto typu mám ráda, i když jsem se tentokrát nezúčastnila. Ale ty určitě brzy vypíšeš soutěž novou a já budu první, která se bude hlásit. Už se těším...zdraví Janka

    OdpovědětVymazat
  4. later just about 1 hebdomad diagnosed with skin tags.
    " For women, these skin tags can arise on too familiar to a legal age of Americans. utilise a compact by compressed clothing, sanitary napkins and sexual action.

    my site: what skin cancer looks like

    OdpovědětVymazat

VYBRANÝ PŘÍSPĚVEK

LEVANDULOVÉ ♥

Každý rok se těším na voňavá kvítka levandule.......nastal čas..... sklízím a tvořím. Tak tady je moje první levandulové tvoření.......a ...