středa 26. října 2011

♥♥Podzimní vycházka Průhonickým parkem♥♥

Dnešní dopolední vycházka jak jinak než s Maxíkem.
Proto že jsem chtěla vidět jak vypadá podzim v Průhonickém parku rozhodli jsme se s manželem že vezmem Maxe a půjdem na delší vycházku parkem.Max jak vidí vodítko tak je ve svém živlu.To se mu líbilo že paníček i s paničkou s ním jdou.On má procházky velice rád a každý den je vyžaduje i přes to,že máme velkou zahradu.Nechali jsme ho jít navolno a čekali zda nezdrhne,je to rošťák,ale snaží se již poslechnout.
Příroda.stromy a keře v podzimním období je zde nádherná.Posuďte sami.....
(pro zvětšení fotek na ně klikněte)






Nádherně zbarvené listí stromů-žluté,červené,oranžové,keře s různými plody no opravdu je se na co v tomto ročním období podívat.A to ještě nesvítilo sluníčko-to by musela být teprve nádhera.








Každé období parku má co do sebe,ale toto je pro mne snad nejhezčí.Samozřejmě,že kvetení azalek a rododendronů je bezpochyby pro mnohé návštěvníky asi na prvním místě.

Zámek je již bez lešení a vypadá po úpravách moc,moc hezky.

Tady je Maxík-číhající na kačenky a jeho oblíbené akrobacie.



Procházka parkem byla bezva i když na zpáteční cestě začalo již pršet.
Pěšky jsme šli až domů neboť bydlíme za humny.





4 komentáře:

  1. Podzimní krajina je nádherná! Všude kolem spousta barev! Mám podzim a podzimní procházky také ráda, tedy pokud neprší, to jsem raději v pelechu :-) Musíme si podzimu užívat, za chvilku nám parky a zahrady pokryje sníh :-) Ale i ten je krásný :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ahojky,to jsou nádherné fotky i podzim v parku je krásný.

    OdpovědětVymazat
  3. Nádherné fotečky, také jsem si tu procházku u Vás pěkně užila. Krásný večer přeji ... Věra

    OdpovědětVymazat
  4. Pěkné podzimní barevné fotky. Když svítí sluníčko, je i nálada dobrá, ale jak začne poprchat a mrholit, není o co stát. No jo, blíží se dušičky....

    OdpovědětVymazat

VYBRANÝ PŘÍSPĚVEK

LEVANDULOVÉ ♥

Každý rok se těším na voňavá kvítka levandule.......nastal čas..... sklízím a tvořím. Tak tady je moje první levandulové tvoření.......a ...