středa 4. dubna 2012

♥♥Moje tvoření♥♥

Velikonoce se pomalu blíží, všude je nádherné dekorace a lákadel ke koupi.I já jsem si koupila,ale dávám přednost těm co si může člověk udělat sám.Od loňska mám tác pletený z papíru na beránka,nějakou tu ošatku a i ta slepička by se našla.Letos mám ale tu kupovanou,která má své místečko již delší dobu na kuchyňském okně.
No není kouzelná.

Macešky které mě zároveň s petrlíči zdobí okna.

Háčkované vajíčko
.Vzhledem k tomu, jak jsem zde psala jsem posledních čtrnáct dní proseděla v učebně, a o víkendech byla v práci, neměla jsem vůbec čas na nějaké velikonoční tvoření.Moje představa byla vyzkoušet různé vzorky na háčkovaných vajíčkách a jiných drobnostech.

Tady alespoň další srdíčko do sbírky.O jedno zde soutěžíte. Děkuji za opovědi, a nebojte se psát i ostatní i když si myslíte, že už je to zodpovězeno.Vítám každý komentář  a ujišťuji že všechny budou slosovatelné.Tak pište.


Osení nesmí chybět nikdy.






6 komentářů:

  1. Marti, ty máš tedy nádherně nazdobeno :)
    Velikonoce můžou přijít hned zítra. Srdíčko je kouzelné, přeji krásný večer, zdravím, Vlasta.

    OdpovědětVymazat
  2. Martinko, moc krásně si připravená na Velikonoce! Krásné fotky!
    Hezký večer, Helena

    OdpovědětVymazat
  3. Moc hezké velikonoční dekorace :o)dýchá z nich pohoda :o) Martina

    OdpovědětVymazat
  4. Marti, krásně nazdobeno a ty háčkované věci radost pohledět.

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj Marti Vzhledem k tomu,že jsem Ti psala email, a neozvala jsi se tak Ti píši komentář doufám, že se mi to povede.Chci Ti napsat, že máš úžasný blog to se prostě nedá ani slovy vyjádřit.Ať se jedná o pletení z papíru,háčkování, šití ,aranžování kytky... to je úžasné.Moc Ti fandím k dalšímu tvoření, a elánu.Přeji krásné prožití Svátků jara, a sluníčkoé celé jaro. Luďka.

    OdpovědětVymazat
  6. Krása také jsem podlehla jen tomu domácímu tvořeníčku!Michaela

    OdpovědětVymazat

VYBRANÝ PŘÍSPĚVEK

LEVANDULOVÉ ♥

Každý rok se těším na voňavá kvítka levandule.......nastal čas..... sklízím a tvořím. Tak tady je moje první levandulové tvoření.......a ...