pátek 26. ledna 2018

ODPOČINEK..............

U NOVÉHO ČÍSLA DEKORU


TĚŠILA jsem se na nové číslo DEKORU.......včera, když jsem šla večer z práce.... po očku jsem nakukovala do novinového stánku  a uviděla můj oblíbený časopis.....hned jsem si ho zakoupila.
Loni mě DEKOR chodil do schránky.....to byl dárek........letos na mě čeká jiný dárek .........kreativní.....to až přijde.
Opět první číslo nezklamalo......bezva nápady.....počteníčko.......i jaro v něm najdete.

Časopis obsahuje 12 stran MACRAMÉ.....drhání.....kdysi velmi moderní....od různých závěsů na květiny....různé závěsy do dveří i na stěnu,tašky,pásky.....to vše si pamatuji.
Na co vzpomínám,že jsem ve škole z těchto uzlíků vytvořila cosi podobné mořské panně, a můj výtvor byl  i na výstavě,ale jak se mě to tenkrát povedlo to nevím.

Hitem roku je zde.....háčkování a pletení z dutinek......už jsem po této technice také pokukovala.

Co mě zde zaujalo je RYBÁŘSKÁ STOLIČKA.....VIZ OBRÁZEK.....tu někde ještě máme,tedy snad.
SLANÉ PEČIVO 
z
LISTOVÉHO TĚSTA
naše oblíbené......posypané parmezánem,solí a kmínem.


Na jaro se moc těším......co vy.....těšíte se také?

Mějte se hezky a užijte si víkend
MARŤULA

7 komentářů:

  1. krásný časopis. Já dostala vloni jako dárek Rozmarýnu-předplatné a ještě Venkov a styl... také v nich ráda listuji a inspiruji se. A jaro ? To vyhlížím za každým rohem a stále nic, zahrada ještě pod sněhem.....ale ve vzduchu je cítit a ptáčci taky už víc štěbetají.....Krásné dny přeje z Jizerek Olina

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to je bezva,občas si tyto časopisy také kupuji.U vás sníh? U nás dlouho nic,když tak jen poprašek a ten hned roztaje.....no prostě bláznivá zima.
    hezký víkend Marťula

    OdpovědětVymazat
  3. Taky dnes odpočívám, ale u vína a u nového článku :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Jé drhání - kdysi jsem chodila do kursu, vyrobila jsem pár věcí... Kdoví, jestli bych touhle technikou ještě něco zvládla... Už jsem to nezkoušela tak 25 let :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Zrovna včera dopoledne jsem si říkala, že až půjdu volit, koupím si Dekor. Nekoupila. Ach jo. Nekupuji ho pravidelně, ale dost často. Líbí se mi.
    Na jaro se už těším, protože zima je taková divná.I když u nás teď poslední dny nějaký ten sníh byl. Ale na okně už mám vykvetlé narcisky a začíná rozkvétat hyacint. :-)
    Hezký víkend!
    Hanka

    OdpovědětVymazat
  6. Já nejsem rukodělka, jsem nešikovná. Ale ráda se dívám na tvorbu jiných, šikovnějších.
    O všem? Ovšem!

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj Marti,
    i já jsem si užívala svou chvilku s novým časopisem.
    Mnohé mne nalákalo a nejvíc to jaro na konci 😉
    Krásnou neděli ti přeji.Z ❤

    OdpovědětVymazat

VYBRANÝ PŘÍSPĚVEK

LEVANDULOVÉ ♥

Každý rok se těším na voňavá kvítka levandule.......nastal čas..... sklízím a tvořím. Tak tady je moje první levandulové tvoření.......a ...