pátek 1. ledna 2016

První 2016

Když si na mém webu vpravo kliknete na archiv blogu roku 2015 a vezmete měsíc po měsíci ,tak zde najdete vše, čím jsem se během roku zabývala.,co jsem vytvořila,kde jsem byla,co mám nejraději.......je to jen v kostce,ale je to tam.I já jsem se posadila a postupně prolistovala.Dělám to každý rok,tak  i letos se ohlížím za loňským rokem.

Ušila jsem si vak na sezení,uháčkovala sovu z provázku a uháčkovala ptáčky.Pečícím papírem jsem obalila korpus věnečku, omotala ho drátem,natupovala bílým balakrylem,dozdobila korálky s kytičkami.
Upletla věneček z papírových ruliček,udělala kytičky z pistácií,vymalovala a předělala verandu.........a tak bych mohla vše postupně vyjmenovat. 


Moje nejmilejší místo je zahrada,každým rokem něco přibude,předělá se a přesadí.
Pak je to naše pergola,posezení v ní je opravdu jedinečné......třeba při ranní kávě...posezení s rodinou a s oblibou v ní žehlím.
I Adámek si jí oblíbil a hlavně se zde schovával před prudkým sluníčkem se svými vláčky a auty.
V těsné blízkosti mám vysazenou mátu,a nejen tu,ale i ostatní bylinky.Pokud okolo ní projdete a dotknete se jí, nádherné voní.Každoročně z ní a limetek vařím sirup.

Tak nějak to všechno letí.
Já vím,máme 1.ledna,ale
než se ohlédneme bude zase jaro a pak léto...........
Co jsem si dala za předsevzetí?Asi zklamu,ale žádné.....jen si tak jak se těším vždy na jaro a první teplé dny říkám.......budu častěji jezdit na kole,budu chodit častěji na delší procházky.Ne vždy se to ale povede a nebo se vůbec nechce.
Nesmím zapomenout na naše zvířátka.......ty měli krušnou noc.Silvestrovské veselí jim nedělá dobře.
A tady naše velká radost Adámek

Tak ještě jednou přeji všem ŠŤASTNÝ NOVÝ ROK 2016
Marťula

6 komentářů:

  1. Hezká rekapitulace. Do nového roku ti přeji všechno nejlepší, ať je ještě lepší než ten předešlý.

    OdpovědětVymazat
  2. Zdravím :-), moc pěkné! Nějak mi unikla ta háčkovaná sova a věneček s kytičkama. Přeji príma rok 2016, Kája.

    OdpovědětVymazat
  3. Milá Marťulko když procházím Tvůj blog tak mi hlava nebere, kde tá Marta na to vše bere čas, a hlavně nápady jsi úžasně pilná a pracovitá a hlavně umíš.
    Chtěla by Ti do Nového roku popřát hlavně pevné zdraví,splnění všech přání.To vše a ještě více přeje Luďka.

    OdpovědětVymazat
  4. Milá Marti, krásný rok máš zaznamenaný na fotkách, jsi veliká šikulka. Přeji ti ať ti nový rok přinese jen to dobré, hlavně kupu tvůrčí inspirace. Měj se moc hezky. Z ❤❤❤

    OdpovědětVymazat
  5. Marti!
    Šťastný nový rok i tobě!
    Hlavně pevné zdravíčko a ať tě i nadále baví všechno,co děláš!

    OdpovědětVymazat
  6. Milá Marti, měla jsi krásný rok a moc Ti přeji, aby i ten letošní byl tak plodný, veselý a ve zdraví prožitý..měj se krásně..Inka

    OdpovědětVymazat

VYBRANÝ PŘÍSPĚVEK

LEVANDULOVÉ ♥

Každý rok se těším na voňavá kvítka levandule.......nastal čas..... sklízím a tvořím. Tak tady je moje první levandulové tvoření.......a ...